Varje inbrottstjuvs värsta mardröm.


För att skydda Villa Moelven mot objudna gäster har vi valt en unik och spännande larmlösning från företaget Inferno Home. Som namnet antyder handlar det om att skapa ett bokstavligt helvete för inbrottstjuven.


Problemet med de vanliga larmlösningarna på marknaden är att tjuvarna ofta hinner stjäla och orsaka skada innan väktare hinner till platsen. Övervakningsbilder är en klen tröst då skadan redan har skett.


Inferno Homes lösning bygger istället på att stoppa inkräktaren i dörren. Detta görs med en patenterad ljudbarriär utvecklad i Sverige. Även om ljudet är obehagligare än man kan föreställa sig är det ofarligt för örat. Kungliga Tekniska Högskolan har i en rapport bekräftat systemets effektivitet. Lösningen används i allt från ensliga sommarstugor till ambassader och kärnkraftverk i Sverige.


I villaversionen ingår högtalare, detektorer, fjärrkontroll samt möjligheten att koppla larmet till en telefon. Installationen är föredömligt enkel och kräver inga större ingrepp i huset. I jämförelse med andra larm bör också nämnas att månadskostnaden är 0 kr eftersom Inferno Home sköter sig själv, utan larmcentraler och väktare.


Besök hemsidan och se när TV4 Nyheterna testar larmet. En mycket högljudd och målande demonstration...

Mer info:

KONTAKT

PRESS

WWW.INFERNOHOME.SE

RAYMOND BERGGREN

TEL: 08-446 16 40